Exposanten Login
Nocturne multinationals
 Kom naar BBB’12 en bezoek gratis het exclusiefste bedrijfsevenement van de regio:
  • Leg er contacten met meer dan 120 bedrijven uit Noord West-Vlaanderen
  • Ontmoet de juiste zakenpartners – verruim uw netwerk
  • Geniet van de unieke sfeer in het businesscafé
  • Bezoek de beurs op een exclusieve wijze en kom naar de nocturne op donderdagavond 4 okt’12 met als thema ‘De economische impact van multinationals op de lokale economie’.
Donderdag 4 oktober 2012 

19u-23u: nocturne met een multimedia-beleving rond het thema ‘De economische impact van multinationals op de lokale economie’ 

Multinationals nocturne op donderdagavond

De Brugse Bedrijvenbeurs wil het beste platform voor bedrijven in de regio zijn. Daarom is het ook logisch dat het naar de multinationals uit de regio kijkt. In samenwerking met Stad Brugge en AcTVty krijgen die nu ook een forum op de beurs. Donderdagavond kan u vasttellen tot wat internationale bedrijven in de Brugse regio in staat zijn.

Regionale bedrijven in de kijker zetten, is een van de doelstellingen van de Brugse Bedrijvenbeurs. Bedrijven met een internationale uitstraling, multinationals, komen daarbij minder aan bod. Nochtans zijn die met hun brede netwerk en naambekendheid de ambassadeurs bij uitstek voor de regio. Zij zijn belangrijke klanten voor het Brugse bedrijfsleven, dragen bij tot de algemene welvaart in de streek en dragen het Brugse merk uit naar het internationale hinterland.

AmbassadeursApp
Dankzij Stad Brugge & AcTVty zullen die bedrijven nu wel op de beurs aanwezig zijn. Van 19 tot 23 uur is er de nocturne met een multimedia beleving rond het thema ‘De economische impact van multinationals op de lokale economie’. De ambassadeursApp is een efficiënte presentatietool die op het Apple iPad en iPhone platform draait. “Donderdagavond zullen op een aantal locaties een drietal sets iPads worden opgesteld waar de applicatie zal kunnen worden bediend”, zegt Philip Coulier. “Het is een eenvoudig aanklikbare geografische satellietfoto van de Brugse regio met een markering waar zich de internationale ambassadeurs bevinden. Bij het aanklikken wordt een korte videoclip over dat bedrijf getoond. Op de Brugse Bedrijvenbeurs wordt die iPad gekoppeld aan een groot scherm zodat iedereen kan meekijken. Ook  de bedrijfsambassadeurs uit de regio worden opgenomen.”

Doel
“Deze voorstellingstool kan later ook nog worden verspreid via de App store voor iPad en iPhone maar dat is toekomstmuziek. Op de beurs willen we vooral aantonen dat de tool voor elk bedrijf bereikbaar is”, besluit Philip. “En op deze manier willen we het belang van de multinationals onderstrepen en het contact tussen die internationale actoren en lokale bedrijven en overheden stimuleren”, geeft Schepen Decleer nog mee.

Multinationals: Snack Food Poco Loco, Middlegate Europe, JM Huber, Bombardier, Modular Lighting Instruments en Fruitjuice Company.

 


top
Partners