Exposanten Login
Programma
 Donderdag 4 oktober 2012 – BEURSDAG 1 (van 14u tot 23u)
 
12u-14u: officiële opening met vip-gasten & pers / welkomstlunch exposanten
              thema: ‘Hoe social media inzetten in uw bedrijf?’
              (inschrijving via deze link - klik hier)
 
14u-23u: beurs toegankelijk voor ondernemers en bedrijven
 
19u-23u: nocturne met een multimedia-beleving rond het thema ‘De economische impact van multinationals op de lokale economie’

Unieke multimedia nocturne op donderdag van 19 tot 23 uur
Standhouders en bezoekers kunnen op donderdagavond 4 oktober van 19 tot 23 uur genieten van een unieke multimedia nocturne. Terwijl u van stand tot stand gaat en de rijkdom aan bedrijven ontdekt in de Brugse regio, vindt u letterlijk een link met de multinationals in de streek. AcTVty ontwierp het ambassadeursApp, een efficiënte presentatietool die op het Apple iPad en iPhone platform draait, en zorgt er zo voor dat bedrijven uit de regio die een internationale uitstraling hebben toch aanwezig zijn op de beurs.
“Op een aantal locaties zullen een drietal sets iPads worden opgesteld waar de applicatie zal kunnen worden bediend”, zegt Philip Coulier van AcTVty. “Het is een eenvoudig aanklikbare geografische satellietfoto van de Brugse regio met een markering waar zich de internationale ambassadeurs bevinden. Bij het aanklikken wordt een korte videoclip over dat bedrijf getoond. Op de Brugse Bedrijvenbeurs wordt die iPad gekoppeld aan een groot scherm zodat iedereen kan meekijken. Ook  de bedrijfsambassadeurs uit de regio worden opgenomen.”
Een tool die voor elk bedrijf bereikbaar is  maar op de beurs wil men zo vooral het belang van de multinationals onderstrepen en het contact tussen die internationale actoren en lokale bedrijven en overheden stimuleren.

 
Vrijdag 5 oktober 2012 – BEURSDAG 2 (van 14u tot 21u)
 
12u-14u: starterslunch ‘Case en speed business dating’
              (inschrijving via deze link - klik hier  – betalend)
 
14u-21u: beurs toegankelijk voor ondernemers en bedrijven


top
Partners