Exposanten Login

Op 3 en 4 maart 2005 zal ondernemend West-Vlaanderen koers zetten naar de beurshal van Brugge voor de 1e editie van de Brugse Bedrijvenbeurs. De tweedaagse beurs wil de Brugse bedrijven een forum bieden om zich voor te stellen aan potentiële klanten, leveranciers en andere bedrijven.

Met dit ambitieus bedrijfsevenement wil de Stad Brugge de lokale economie ondersteunen en tevens een andere kant van Brugge in de kijker plaatsen.

Het moet het �get-together� worden van de Brugse ondernemers waar formele en informele contacten zullen zorgen voor een beter contact tussen de verschillende partijen (exposanten) onderling maar tevens met de talrijke bezoekers uit gans Vlaanderen.

Ook voor werkzoekenden en laatstejaarsstudenten is dit een unieke gelegenheid om kennis te maken met de bedrijven en hun bedrijfsleiders.

Op de Brugse Bedrijvenbeurs kunnen zowel jonge als gevestigde ondernemingen, KMO�s als multinationals samenkomen om contacten te leggen. Allen hebben ze éénzelfde doel voor ogen: het opbouwen, uitbreiden en onderhouden van hun relatienetwerk.
Dankzij het partnership met Stad Brugge en Unizo is er alvast een goede basis gelegd om het dynamisme en de samenwerking tussen de Brugse bedrijven te versterken.

Er wordt gestreefd naar een 137-tal exposanten:
67 standen van 9 m2
64 standen van 12 m2
6 standen van 32 m2 voor de sponsors

De organisatie biedt all-in standen aan waardoor de voorbereiding aan de beurs voor de bedrijven tot een minimum kan beperkt blijven.

Het aanbod op de Brugse Bedrijvenbeurs kan niet zomaar in één woord omschreven worden. Zowel diensten, toelevering als produkten zullen er kunnen aangeboden worden. Het is juist die mix die een sterke troef zal zijn van de Brugse Bedrijvenbeurs. Deelname is voornamelijk voorbehouden aan bedrijven en instellingen uit arrondissement Brugge.

Om het geheel gezellig in te kaderen is er een �business arena� en een �business café� voorzien waar de nodige zakelijke contacten kunnen gelegd worden.

download bestand (416 kb)

info@brugsebedrijvenbeurs.be

<<< terug

top
Partners