Exposanten Login


NETWORKING BLIJFT DE SLEUTEL TOT SUCCESVOL ONDERNEMEN


BRUGSE BEDRIJVENBEURS 2005 WORDT HET MEKKA VOOR ONDERNEMERS


Op 3 & 4 maart 2005 zal de beurshal van Brugge bruisen want méér dan 125 bedrijven uit de regio Brugge en omstreken zullen hun activiteiten voorstellen aan ondernemend Vlaanderen.


Brugge is meer dan alleen maar toerisme en cultuur.
En dat zullen de bezoekers merken op deze 2-daagse B2B-beurs, dagelijks open van 11u tot 20u. Noteer dus alvast don 3 & vrij 4 maart'05 in uw agenda en kom een bezoek brengen aan het �bedrijvig� hart van het Venetië van het Noorden.


De toegang is GRATIS voor ondernemers, particulieren en studenten betalen een inkomticket. Hiermee draaien we uitzonderlijk de rollen om want de drempel om contacten te leggen willen we tot een minimum beperken.


U zal verbaasd zijn over de ruime waaier aan bedrijven uit de meest diverse sectoren.
Ook de look en de inrichting van de beurshal zullen u bekoren.
Naast de talrijke interessante exposanten mag er natuurlijk ook geen business resto/café ontbreken om op een informele manier verder contacten te leggen met ondernemers uit de regio.


Wij geven u alvast nog 5 goede redenen om een bezoek te wagen:


- leg contacten met méér dan 125 exposanten uit de regio Brugge en omstreken
- ontmoet de juiste zakenpartners � verruim uw netwerk
- geniet van de unieke sfeer in de business arena en het business café
- ontdek een aantal jonge, dynamische bedrijven
- volg gratis enkele interessante seminaries mee in de business arena (seminaries: �Ergonomie op het werk� � �Innovatie in uw bedrijf�- �Verhoog uw klanttevredenheid dankzij de Microsoft produktiviteitsoplossingen)


Op donderdagavond 3 maart'05 zal er een GRENSWIJZER-infosessie plaatsvinden met als thema �Grensverleggend Creafun Management� gebracht door Gerard Aerts, LACH vzw.
Over het geheim van succesvol creatief ondernemen = niet alleen lachen bij goede resultaten.


We verwachten alvast een 400-tal ondernemers uit W-VL, O-VL en zelfs uit het naburige Zeeland. Kaarten voor deze infosessie met receptie zijn te reserveren via mail - info@brugsebedrijvenbeurs.be of via onze website � www.brugsebedrijvenbeurs.be .


De Brugse Bedrijvenbeurs heeft heel wat in petto en wordt de place-to-be voor ondernemers die hun netwerk in Noord W-VL willen versterken.


De Brugse Bedrijvenbeurs is een organisatie van de Stad Brugge & WN Consult in samenwerking met de Unie van Zelfstandige Ondernemers � UNIZO BRUGGE.


Contact: Dhr. Wout Nechelput � gsm: 0475/96.59.38


info@brugsebedrijvenbeurs.be

<<< terug

top
Partners