Exposanten LoginUNIZO partner 1ste editie Brugse Bedrijvenbeurs


UNIZO � de Unie van Zelfstandige Ondernemers � zet als partner mee de schouders onder dit nieuwe beursinitiatief voor de Brugse regio. Het zich op professionele wijze kunnen profileren naar (potentiële) klanten en relaties en de uitbouw van een stevig netwerk zijn voor ondernemers van groot belang. Als UNIZO ondersteunen we dan ook heel graag nieuwe initiatieven die op dit vlak voor ondernemers een meerwaarde betekenen. Met het partnership bij de organisatie van de Brugse Bedrijvenbeurs concretiseert UNIZO deze intentie. Tevens onderstreept de organisatie hiermee het belang van een dergelijk nieuw beursinitiatief voor de ruime Brugse regio.


Van beurs tot �Business Event�


UNIZO heeft er in de voorbereiding steeds mee voor geijverd om de Brugse Bedrijvenbeurs ruimer op te vatten dan de klassieke B2B-beursformule. Vandaar ook dat UNIZO tijdens de beurs opteert voor een interactieve beursstand en daarnaast ook tal van activiteiten organiseert. Via onder meer debatten, lezingen en workshops wil UNIZO van de Brugse Bedrijvenbeurs een bruisend business event maken én het netwerken tussen ondernemers stimuleren. Het is duidelijk dat UNIZO zich via deze aanpak wil profileren als dynamische en competente partner bij uitstek voor de KMO-sector.


Een greep uit de UNIZO beursactiviteiten


Woensdag 2 maart 2005 � KMO-Contactdrink met TRENDS-debat
Ter gelegenheid van de opening van de beurs organiseert UNIZO KMO Contact een extra KMO-Contact Drink. Deze netwerkbijeenkomsten zijn inmiddels een begrip in de regio en lokken telkens meer dan 300 ondernemers. Deze maal uitgebreid met genodigden, beursexposanten en hun relaties, moet de UNIZO KMO Contact Drink meteen een succesvolle start voor de Brugse Bedrijvenbeurs betekenen.
Voorafgaand aan het netwerkmoment met bijhorende receptie, is er een debat met o.a. Vlaams Minister-President Yves Leterme, Karel Van Eetvelt (gedelegeerd bestuurder UNIZO) en Patrick Moenaert (burgemeester Brugge).

Donderdag 3 maart 2005 � Infosessie GRENSWIJZER
GRENSWIJZER is een initiatief van UNIZO West-Vlaanderen, UNIZO Oost-Vlaanderen en MKB Zeeland met als doel het grensoverschrijdend ondernemen in de regio te stimuleren en ondersteunen. GRENSWIJZER organiseert maandelijks infosessies voor zowel Vlaamse als Nederlandse ondernemers, dit keer dus in de business arena op de Brugse Bedrijvenbeurs.

Centraal thema is �Grensverleggend Creafun Management�, of hoe humor en creativiteit bepalend kunnen zijn voor het succes van uw onderneming. De sessie start om 19u30 en loopt in samenwerking met de Liga ter Activering van Creativiteit en Humor.


Donderdag 3 & vrijdag 4 maart 2005 � Workshop HRM-Coach
De HRM-coach is een initiatief van KMO Contact, de UNIZO-werking voor groei-KMO�s. Met dit allesomvattend programma doet u op een professionele en efficiënte manier aan personeelsbeleid in uw bedrijf. Met onder andere relevante checklists, praktische workshops en een interactief evaluatiesysteem op het internet, hebt u een stel krachtige instrumenten in handen waarmee u vlug een expert wordt op HRM-gebied. Met dit uniek interactief evaluatiesysteem haalt u een echte HRM-duizendpoot in huis.
Ondernemers krijgen in de workshops de kans om onder begeleiding van experten alle mogelijkheden van deze HRM-coach te ontdekken.

Gratis worskhop, elke beursdag om 17u00 op de UNIZO-stand. Vooraf inschrijven is verplicht en kan makkelijk via het UNIZO-secretariaat, �t Zand 20 te Brugge, tel.: 050/33.13.13. of info@unizo-brugge.be


UNIZO stimuleert ondernemerschap


In de marge van het beursgebeuren organiseert UNIZO ook een viertal sessies voor laatstejaars van het secundair onderwijs; een organisatie van UNIZO-startersservice. In totaal zullen vier maal twintig studenten van heel nabij kennis maken met het ondernemerschap en hun persoonlijke vaardigheden op dit vlak kunnen testen. Naast deze ondernemerstest staan ook een seminarie en een groepsgesprek op het programma. Kapstok voor deze sessies is de één-serie �Kinderen van De Windt�.
Deelname aan dit programma kan enkel op uitnodiging.


Info & Contact


UNIZO
�t Zand 20 - Brugge
Tel.: 050/33.13.13
Site: www.unizo.be

Algemeen: Frederik Serruys (frederik.serruys@unizo.be)
KMO-Contact: Viviane Huygebaert (info@unizo-brugge.be)
GRENSWIJZER: Tom Schiettecat (info@grenswijzer.org -0495/33.16.96)


info@unizo-brugge.be

<<< terug

top
Partners