Exposanten Login


Slechts 3 maanden na de lancering van de Brugse Bedrijvenbeurs is reeds 60% van het deelnemersveld ingevuld. We mogen stellen dat dit nu reeds een ongekend succes is.

Op 3 en 4 maart 2005 zullen méér dan 100 verschillende bedrijven uit de Brugse regio zich voorstellen aan ondernemers uit de regio, de provincie en gans Vlaanderen.

De Brugse Bedrijvenbeurs zal een ruime waaier bieden aan bedrijven uit de diensten, productie- en toeleveringsector. Zowel jonge als gevestigde waarden, KMO�s als multinationals kunnen er contacten leggen om hun netwerk in en buiten de Brugse regio te versterken.


Uniek concept voor de Brugse regio


De Brugse Bedrijvenbeurs brengt met deze B2B-activiteit een uniek concept in de Beurshal van Brugge. 67 A-standen (9m�) en 64 B-standen (12m�) vullen samen met de 6 sponsorstanden (32m�) en de business arena/café een oppervlakte van 4500m�.

De Brugse Bedrijvenbeurs vormt het kader en de basis voor méér dan 100 verschillende bedrijven uit de Brugse regio om zich met een minimum aan concurrenten heel sterk te profileren aan meer dan 2000 bezoekers (= collega-ondernemers).


Doelstelling


Tijdens dit B2B-evenement staan 2 peilers centraal:

1.Het netwerk, het dynamisme en de samenwerking tussen de Brugse bedrijven versterken

2.Een lokaal platform bieden voor Brugse bedrijven om zich voor te stellen aan ondernemers uit gans Vlaanderen


Deelnemersveld


Op vandaag zijn reeds méér dan 60 bedrijven ingeschreven voor de 1ste editie van de Brugse Bedrijvenbeurs. Een greep uit ons deelnemersveld:

ADMB-groep, Genencor International, Schiltz, Ninix Technologies, Accor Group, Meeting in Brugge, C-Logic, Havenbestuur Zeebrugge, De Lijn, VAC-Machines, Bolliou, ...

Unizo � partner van BBB � zal een multi-media room bouwen waar zelfstandigen en starters workshops kunnen bijwonen tijdens de ganse duur van de beurs.

Stad Brugge � initiatiefnemer BBB � zal ook vertegenwoordigd zijn met de Dienst van Toerisme en met Meeting in Brugge.


Avondactiviteiten


Op woensdagavond 2 maart�05 zal de Brugse Bedrijvenbeurs officieel worden geopend in het bijzijn van tal van prominente gasten uit de bedrijfswereld en de politiek.
Méér dan 300 ondernemers uit de Brugse regio zullen aanwezig zijn op deze KMO-contact avond. Op donderdagavond 3 maart�05 organiseert Grenswijzer een infosessie in het teken van grensoverschrijdend ondernemen. Ook op deze avondactiviteit worden meer dan 300 ondernemers uit West/Oost-Vlaanderen en Zeeland verwacht.


Kortom, de Brugse Bedrijvenbeurs heeft heel wat in petto.

Dit nieuwe initiatief wil zich ontpoppen tot het bedrijfsevenement van de Brugse regio.
Met de intensieve medewerking van het stadsbestuur willen we Brugge hiermee een bedrijfsvriendelijker imago geven.

Stad Brugge wil hiermee de lokale ecomonie ondersteunen en het dynamisme van de bedrijven uit onze regio in de kijker plaatsen.


Voor meer informatie:


Contacteer: dhr. Alain Lambert � dhr. Wout Nechelput

Bel: 0475/96 59 38
Mail: info@brugsebedrijvenbeurs.be
Surf naar: www.brugsebedrijvenbeurs.be

download bestand (201 kb)

info@brugsebedrijvenbeurs.be

<<< terug

top
Partners